Skönhet i sin renaste form

Mode

Vacker från topp till tå

Mode

Med små stapplande steg börjar våren visa sig på olika sätt i vårt avlånga land. Därmed är det också dags för oss alla att matcha våra kläder till den efterlängtade årstiden och på allvar välkomna våren 2014!

Makeup

Om man ska tro bloggen Makeup on my Mind så är det nyanser av citrus som ska täcka läpparna denna vår. Det spelar ingen roll vilken typ av finish det är på läppstiftet eller läppglansen, det viktiga är att det ska se vårfräscht och naturligt ut. De menar också att det är dags att lägga ner eyelinern och istället låta kajalpennan sätta utropstecknet i sminkningen.

Accessoarer

Under 2014 kommer man få se mycket mer accessoarer i håret än man gjort på senare tid. Under tidigare årtionden var det ganska vanligt förekommande med accessoarer i håret men under några år har de varit borta för att nu återvända. Det finns ännu ingen tydlig trend vilken typ av accessoar som kommer vara ledande men inriktningen är att det ska vara sött, glittrigt och glansigt.

Hår

Denna vår kan man lägga tanken på en välkammad och ordnad frisyr i en låda på vinden då det är de bohemiska, rufsiga och vilda frisyrerna som gäller. Det är inte längre det mjuka som gäller utan istället hårdare hår med klara definitioner och benor. Tvära kast helt enkelt och det gäller att hänga med för att vara trendig.

Kläder

Att i korthet försöka beskriva trenderna för kläder är inte enkelt, men det finns i alla fall en tydlig trend att haka på. Välkomna kläder med olika metalliska utseende som guld, silver och koppar. Det ska glittra och ge en tydlig glamorös känsla. Det kan vara allt från en jacka i toner av guld till detaljer på skorna i silver.