Skönhet i sin renaste form

Mode

Tips för sommarens fester

Våren är i högsta grad här och det är nu dags att börja blicka fram mot sommarens grillfester, partyn och andra roliga sammankomster. Idag tänkte vi guida dig till några accessoarer som höjer din sommaroutfit till en helt ny nivå.

Solglasögon

Sommaren är solens årstid och då är det ju självklart att du behöver ett par snygga solglasögon. Dessa finns i en rad olika varianter vilket gör att du kan hitta den som passar just dig och din stil. Ut i solen och njut!

Slipsar

En snygg skjorta och ett par jeans är ett säkert kort på sommarens fester. Men vet du vad som kan höja den ytterligare ett snäpp? Av rubriken kan du säkert utläsa att vi tänker på slipsar. Denna mångsidiga accessoar ger ett stilfullt intryck och gör dig till festens stjärna. Att de dessutom finns i alla möjliga varianter och färger gör ju inte saken sämre.

Strumpor

Strumpor har under lång tid varit ett basplagg. Ett nödvändigt ont vi köper för att hålla våra fötter varma. På senare år har detta dock kommit att ändras och strumpor är idag mer mode än någonsin tidigare. Det finns egentligen inget rätt eller fel kring vilka strumpor, men en sak är säker. De är mer omdebatterade än någonsin. Är du en färgglad eller enfärgad typ? Du bestämmer.

Sneakers

Ingen text om kläder är komplett utan skor. Idag tänkte vi tipsa om en av sommargarderobens mest klassiska beståndsdelar. Sneakers. Dessa populära skor finna i alla möjliga varianter och färger och finns idag i nästan var mans skoskåp. Hitta den modell du gillar och håll fast vid den. Dina fötter kommer tacka dig.