Skönhet i sin renaste form

Skönhet

Städa upp i smyckeskrinet

Någon gång lite nu och då så behöver vi städa upp i smyckeskrinet för att kunna ha den ordning som vi vill ha. Förmodligen så ligger det örhängen och halsband som inte har använts på de senaste åren. Då är frågan ska de bara ligga och ta upp plats eller kan vi göra oss av med dessa och köpa något nytt.

Det bästa sättet för att få en överblick över vilka smycken man har är att tömma ur smyckeskrinet på ett bord och sortera vad som ska vara kvar och vad som kan säljas, kastas eller vad man nu vill göra med smycken som aldrig används. Om du säljer bort en del så kan du köpa nya som du kan använda dig av. Det är alltid roligt att förnya sig och speciellt om man rensat ut smycken som man aldrig använder.

Ett sätt som kanske kan fungera är att bjuda in dina väninnor på en smyckes bytesdag. Be alla att ta med sig deras smycken som aldrig används och se om det är något som ni kan byta mellan varandra. På så sätt så förnyar du och dina väninnor ert innehav av smycken utan att göra av med några pengar och ni får en trevlig tillvaro tillsammans. Se naturligtvis till att bjuda på något gott att äta och dricka.

Lycka till med städningen och rensning av era smycken och vi hoppas att ni fått någon form av inspiration från denna artikel.