Skönhet i sin renaste form

Mode

Sommarmode 2015

Sommaren närmar sig som bekant med stormsteg, vilket förstås är glädjande. Det är faktiskt mindre än två veckor kvar nu innan vi kan hälsa juni välkommen. På sommaren gäller det förstås också att vara rätt klädd och just därför kommer här några modetips inför sommaren.

Sommarens färger

Färger är alltid roligt att klä sig i på sommaren. Just i år är det mycket gult, blått, grönt och lila som gäller, men också svart som gärna får kombineras med vitt, vilket ger lite av en 60-talslook.

Sommarens stilar

När det kommer till stilar så fortsätter rocktrenden att vara populär. En annan trend som också kommer starkt är denim-trenden, det vill säga jeans, och då talar vi inte bara om jeans som i jeansbyxor utan även jeansskjortor och dylikt.
Den lite bohemiska och hippie-inspirerade boho-chic-trenden är också en trend som kommer att bli populär i sommar med färgglada och avslappnade plagg.

Sommarens accessoarer

Lite accessoarer skall man så klart också ha i sommar. Förutom de självklara solglasögonen kan ett bra tips också vara att satsa på en hatt som, tro det eller ej, är en av de absolut starkaste trenderna i sommar.