Skönhet i sin renaste form

Mode

Snygg på strandpromenaden

”Selfie, selfie, i handen där, säg vem som snyggast på stranden är”. Ja, så skulle en modern travesti på drottningens fråga i Snövit kunna se ut.

Och kanske behövs lite selfies som träning för att spela ut när det är dags. Många kvinnor känner sig nämligen som minst bekväma när det kommer till strandmodet.

Strandsnygg

Precis som i sagan avgörs inte skönheten bara av en sak. Du behöver inte ha en kropp som en Hollywoodkändis för att vara snyggast på stranden – rätt bikini och ett gott självförtroende räcker långt. Du bör satsa på att framhäva dina tillgångar. Hur detta görs kan man lära sig i en artikel på MSN.

Är höfter och lår ett problemområde frestas man lätt att kombinera bikiniöverdelen med shorts. Detta kan dock göra att mer uppmärksamhet riktas mot detta område. Istället bör man satsa på en bikini med högre ben som gör att benen ser längre ut.

Bär man sin vikt främst runt magen, är en tankini en bra idé. Den täcker det man vill dölja och är den i en mörk färg ser man också smalare ut. Bikinis i 50-talsstil passar de flesta då de är skurna på ett sätt som gör att fokus dras till midjan.

Viktigt är att du skaffar en bikini i rätt storlek. Är den för stor oroar du dig hela tiden för att den ska halka ned och sitter den för tajt riskerar du dig att känna dig som en stoppad korv. Kvinnor med stor byst bör satsa på en välsittande överdel med stadigt band som ger bra stöd.

Ett tips är att prova ut rätt bikini- och BH-storlek i en fysisk butik och när du väl hittat en som passar dig kan du beställa på nätet. Det ger dig ett större urval av färger och modeller och samtidigt är det lättare att hitta stora storlekar. Phax Swimwear  är en av de bättre återförsäljarna med stort och trendigt urval.

En snygg och välpassande bikini, en solhatt med därtill matchande solglasögon, en strandklänning i glada sommarfärger, ett par skor med hög bred klack som passar i den miljön och en riktigt snygg väska som är gjord för strandbruk; allt i matchande färger kan få vilken kvinna som helst att känna sig snyggast på stranden.