Skönhet i sin renaste form

Mode

Känna sig bekväm

Att känna sig bekväm i den outfit man har på sig är viktigt. Vissa plagg man bär kan kännas helt fel och då ska man ta sig en funderare på om man verkligen ska bära det. Trivs man i ett plagg så kommer det att skina igenom och du strålar av självkänsla.

Komfortabla kläderEn garderob kan innehålla många olika plagg. Alla har vi vår stil och smak och vår garderob ser ju ut därefter. Om man byggt upp en bra grund så blir det så mycket lättare att matcha ihop något om man har bråttom vissa mornar.

Att bygga upp en bra bas för sin garderob är viktigt, alltså de grundplagg man använder. Jeans och jackor, väskor och klänningar. Även färgerna bör vara klassiska, vitt – svart – brunt – beige – grått som exempel. De kläder som man har som bas ska hålla flera år utan att du behöver byta ut dom.

Har man en bra bas i sin garderob kan man matcha ihop det mesta, den där klassiska lilla svarta klänningen som passar till vilket event eller fest som helst kan man använda sig av och använda olika accessoarer för att ändra stil. Det man kan förnya och byta ut är ju de färgglada och mönstrade plaggen och accessoarerna.