Skönhet i sin renaste form

Mode, Skönhet

Herraccessoarer för vintern

Det finns en del herraccessoarer som lämpar sig bättre vintertid än andra. Med vintern snart i antågande tänkte vi därför gång kika lite närmare på just dessa, så att alla ni som vill i god tid kan införskaffa er det ni själva anser att ni behöver för att rusta upp vintergarderoben så att denna är up-to-date!

Handskar

Vintern är vanligtvis kall och därigenom är det lätt att frysa om händerna om vistas utomhus under en längre tidsperiod. Tack och lov finns det dock handskar som är lika funktionella vid dessa tillfällen som snygga! Ja, handskar kan faktiskt göra mer för en look än vad man kanske många gånger är medveten om, något som ger denna accessoar en säker plats på denna lista.

Halsduk

På samma sätt som handskar skyddar mot kylan så gör även en halsduk samma sak. En halsduk är oerhört skön att ha på sig både höst som vinter när vinden viner i träden och minusgraderna kryper ner mot allt lägre temperaturer. Att en halsduk dessutom är snygg är självfallet en stort plus och även en anledning varför många män bär dessa så ofta de bara kan.

Väskor

Vanligtvis förknippas kanske väskan främst med tjejer när vi snackar accessoarer men till vintern så hävdar vi att det även passar bra till de allra flesta män. Vi talar självfallet inte om några pyttesmå handväskor, utan snarare om rejäla väskor där man får med sig både ett och annat, exempelvis träningskläder eller liknande. En väska som man bär med sig i handen är helt enkelt ofta mera moderiktig än en ryggsäck, som av många kan upplevas som lite barnslig beroende på sammanhang.

Handla dina favoriter

För dig som känner dig sugen att införskaffa någon eller några av de accessoarer vi nyss nämnt så finns möjligheten att göra så till ett bra pris hos Neckwear. Där hittar du också enbart accessoarer av hög kvalitet, något som känns viktigt för oss när vi väl sticker ut hakan och tipsar om något ställe där man kan handla.