Skönhet i sin renaste form

Mode

Handla Second Hand

Vi shoppar som aldrig förr, överallt kan man gå in och välj och vraka bland de senaste modetrenderna. Att handla på Second Hand har blivit trendigt och här kan man hitta unika plagg och faktiskt känna att man gör något både för miljön och den egna plånboken.

Second Hand

Att köpa begagnade kläder på Second Hand innebär att du även kan hitta riktigt unika plagg som verkligen sticker ut i mängden. Det kan vara frågan om hemsydda plagg som ingen annan människa har utan den bara finns just i det exemplaret.

Plånboken kommer att känna av din shopping av begagnat och använda plagg och visst kan det kännas bra dels att ha sparat pengar men också bidragit till miljötänket att återanvända andras kläder och inte bara köpa nytt hela tiden.

Tänk också på att rensa i den egna garderoben för att se om det är något du kan avvara och lämna till någon Second Hand butik antingen någon butik som säljer för att hjälpa nödställda i andra delar av världen eller ger dig en slant för ditt plagg.

Du kan även kolla upp på Facebook om du hittar någon grupp för klädbyten eller köpes – bytes – säljes i din stad som passar dig. I dessa grupper kan du hitta allt mellan himmel och jord. Du kanske till och med kan byta din gamla stereo som du aldrig använder mot ett fräckt klädesplagg om du har tur.