Skönhet i sin renaste form

Skönhet

Fixa nya skönhetsrutiner

Spa Facial Massage

När huden i ansiktet byter karaktär och blir fnasig och torr eller plötsliga utbrott av utslag dyker upp, då är det dags att börja se över sina rutiner.

Hur hyn beter sig beror inte enbart på hur du sköter den, den påverkas också utav ditt mående och den mat du äter. Proteiner hjälper huden reparera sig och bilda kollagen, medans snabba kolhydrater får kollagenet att minska. Mat kan bygga upp din hud och skydda den inifrån, medans bristen på mat leder till näringsbrist.

Det finns tillfällen i livet när man vill se förändring i hyn, speciellt om man har problemhy. Inför en speciell dag så som bröllopet, kan man vilja ha en glödande hy helt ren från utslag och finnar. Det är då viktigt att påbörja eventuella rutiner så tidigt som möjligt så att man hinner se effekt.

Även årstiderna påverkar din hud och du kan behöva ändra dina rutiner. Vinterns kalla och torra luft är påfrestande för hyn. En kräm som är mer närande kan hjälpa liksom att tillsätta ett serum. Än om klimatet är kallare så påverkar solen din hy och ett solskydd bör läggas på om du tänker vistas utomhus.

När man får barn kan man behöva se över sina skönhetsrutiner. Ansiktsmask en gång i veckan kan bli reducerat till en gång i månaden. Tiden för dig själv blir knapp och för att bibehålla en rutin, kan man behöva förenkla. Det viktiga ligger i att inte helt försaka sig själv.