Skönhet i sin renaste form

Hälsa, Skönhet

Fin till bröllopet

Att få gifta sig är en av de bästa dagarna i ens liv. Alla uppmärksamhet är på dig och din partner och ceremonin är ett kliv in i ett helt nytt skede i ditt liv. Det är klart att man vill se så bra ut som möjligt!

Nya rutiner i tid

Om du har problem med acne, torr hud eller vill gå ned några kilon så gäller det att skaffa sig nya rutiner i tid. Det går inte att fixa bort allting på fyra veckor. Kanske redan ett halvår innan bröllopet ska man sätta igång och träna lite mer för att få bort kilona. Sätt ett realistiskt mål så du inte behöver leva på gymmet, det kommer du inte ha tid med om du ska planera ett bröllop samtidigt.

Acnekrämer och krämer mot torr hud tar tid att verka så dessa ska man också börja med flera veckor eller månader innan det är dags att ta på sig den vita klänningen.

Frisyren

Vill du ha en speciell frisyr som kan vara svår att fixa med din nuvarande, så är det tag att ta en konsultationstid hos frissan redan nu. Har du kort hår men vill ha ett komplex håruppsättning måste du köpa in löshår. Om det bara ska hålla för en dag räcker det gott och väl med syntetiskt löshår, du hittar det hos Pozehair.

Klänningen

Börja fundera i tid vilken slags klänning du är ute efter. Är det en dyrare variant är det ju bra om man kan spara ihop lite pengar innan man köper den. Eller så kanske du har en helt egen idé? Då måste du ta mått och höra runt med olika sömmerskor vad de kan erbjuda, samt hur lång tid de behöver ha på sig för att bli klar en vecka eller två innan bröllopet. Hos Brudklänningar kan man skicka kort och beskrivningar, sedan återkommer de med kostnad och leveranstid.

Se till att klänningen, köpt eller uppsydd, är färdig i god tid så du hinner göra sista-minuten-justeringar om den skulle behöva förlängas eller tas in.